Island View villa´s

ivfDe 15 vrijstaande Islandview villa’s worden gebouwd volgens Europese bouwnormen. Het verzorgde villa park ligt gunstig, op 53 km van het vliegveld, 3 km van Yalıkavak, 2,5 km van Gümüslük, 18 km van Bodrum en 750 m van het strand. Het park is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

De vrijstaande Islandview villa’s beschikken over minimaal 250m2 eigen grond. Iedere villa beschikt over een eigen zwembad van minimaal 25m2.iv_pg
De villa’s hebben 2 ruime woonlagen van netto 60m2 per woonlaag. Alle villa’s bieden een grandioos uitzicht op de Egeïsche zee en 2 pitoreske eilandjes. Iedere villa krijgt standaard een pergola van 6m2. Tegen een meerprijs kan de pergola worden vervangen door een grote veranda aan de voorzijde van de villa. Deze veranda strekt zich uit over de hele lengte van de voorzijde van de villa op zowel de begane grond als ook op de eerste etage.
Alle kamers bieden toegang tot de veranda. De veranda wordt volledig overdekt.
De muren van de villa worden beschermd tegen hemelwater door isolatie aan de muur en door tuindrainage om de buitenmuur. De villa’s beschikken over diverse aansluiting voor o.m. satelliet tv en telefoon. De Islandview villa’s worden tegen een meerprijs voorzien van een dakterras van 48m2. Dit dakterras biedt een adembenemend uitzicht op de Egeïsche zee en de eilanden vlak voor de Turkse kust.
iv_po