Castle View villa´s

cvbcCastleview villapark is een stadsvillapark bestaande uit 8 vrijstaande villa’s met in totaal 3 verschillende type appartementen. Dit villapark ligt gunstig, op 40 km van het vliegveld, op 1 km van het stadsstrand en op 800 meter van het centrum.
De stadsvilla’s van Europamakelaar bieden de bewoners zowel de voordelen van een woning in de stad als ook een vakantievilla. Het centrum en het stadsstrand zijn op loopafstand van het villapark. Tegelijkertijd hebben de bewoners toch een vakantiegevoel vanwege het villapark, het zwembad en de comfort die de woningen bieden. De woningen zijn ruim van opzet. Het park beschikt over een gezamenlijk zwembad. Dit zwembad staat midden in het park.

Alle villa’s bieden vanaf de eerste etage uitzicht op het centrum en het kasteel van Bodrum. De woonlagen op de begane grond hebben een uitbouwterras van steen opgetrokken en de woonlagen op de eerste etage en eventueel op de tweede etage worden standaard voorzien van balkons met afdaken. De muren van de villa worden beschermd tegen het hemelwater door isolatie aan de muur en door tuindrainage om de buitenmuur. Een deel van de buitenmuren is opgetrokken uit natuursteen. De villa’s beschikken over diverse aansluiting voor o.m. satelliet tv en telefoon.